onsdag 11. april 2012

Utprøving av eksamensform

Forberedelse 12. Mars og produksjon 15. Mars
Vi skulle valge 2 av oppgavene som ble utdelt, jeg valgte Dekorasjon og bukett.

Dekorasjon:
jeg valgte disse materialene som jeg gjorde med en tanke bak. Nellikene var hovedblomsten, med sin sterke farge som viser godt igjenn i arbeidet. Har bruk mye kontrast i farge. Tok to ulike farger i fressia´en for å få det fargerik og spennede. Selv er jeg fornøyd med tanke på at det er godt å se på, det jobber godt sammen. Uansett om jeg bruke mye fargekontrast. Det går fint sammen. Bjørnegresset brukte jeg får å roe ned de urolige materialene i selve arbeidet. Det samme tenkte jeg når jeg bruke Fressia, fordi di har en rolig overflate, imotsetting til nelliken. (Knoppene på Fressian)
Det jeg kunne gjort og ønsket jeg hadde gjort var å bruk eller tatt en annen skål. Jeg kunne fått arbeidet litt mer inn i skålen. Men var også ute etter et fargerik og glanst, litt dyrt uttrykk. Ellers er jeg ganske fornøyd, fikk prøvd meg ut litt på en annen måtte en jeg vanligvis gjør. Men tanke på bruk av materialer.
Materialer:
Nellik
Fressia
bjørnegress
limonium
sypress
Bukett:
Her fikk jeg øvd litt på å lage en bukett, og ble ganske fornøyd. jeg valgte rosene som hovedmaterial, og ønsket å lage det frisk og fargerik som dekorasjonen.
Her fikk jeg bruk underlaget, slik det ser stort og friskt ut, som gjør at den får en grei pris. Materialbruk er jeg fornøyd med, fressia´en dra fargene ut i arbeidet og jobber fint sammen med di grønne materialene jeg valgte. Det samme gjør limoniumen, gir en litt annen farge og rosene blir bare mer og mer framstått på en fin måte. Di har sin plass, og du kalrer å de at blomstene ligger godt. Jeg ville ikke bruke mer enn 3 roser, for å framheve den yrteformen. alle materialene jobber godt sammen og skaper en fin sirkel, godt å se på, fint bruk av farger og valg av blomster. har kontraster i farge,form og overflate. Fra salal blad til aspargus, rosene og ranukelen. 
Materialer:
Roser
Ranukel
Fressia
Salal
Aspergus
underlag
Limonuim

Lisbeth Moi

1 kommentar: