lørdag 25. februar 2012

Oppdrag til jåttå

Vi fikk i oppgave å lage/dekorere til NM for lærlinger og Tine Cup for Vg2 kokk- og servitørfaget på jåttå skole. Her skulle vi ha temaene vår og valentine. Vi kom fram med ideer og ble statt i vær vår oppgave.
Jeg og Rebekka jobbet sammen om å lage et hjert av greiner. Vi viste vi ønsket å laget det av greiner, måtte bare finne ut av dekor og hvordan vi skulle sette dette opp. Vi fant to stål stativ, som vi vanligvis har buketter i, som vi brukte til å feste hjerte på. I vår avdeling var temaet valentine, derfor ønsket vi å bruke roser til dekor, som vi kom fram til sammen med di andre i valentine gruppen. For at dette skulle vi en sammenheng med kokk - og servitør faget brukte vi kniver og gaffler inni mellom greinene.


Arbeidsprosessen, med hønsgjerde festet sammen som et hjerte med hjelp av ståltråd. Deretter la vi inn greiner, og fortsette å forme det som et hjerte.


Materialer som er brukt:
- greiner,klippet selv
- gaffler og kniver, fra skolen
- roser, kjøpt
- reagensglass, fra skolen
- strips, feste av reagensglass
- ståltråd, for feste av greiner
- gåsunger, til dekor, kjøpt
- ulltråd, til dekor sammenheng med andre arbeider 

FERDIG
Andre arbeider som ble gjort.

Egen vurdering:
Ganske fornøyd, har gjennomført det som ble ønsket. Valentine temaet er klart og tydelig, det står fast og godt, er noe som syner og gir/vekker oppmerksomhet, stor for fargerikt. Har en dominans med natur materialer og roser/rød.  Har samarbeid med di andre arbeidene ved hjelp av det rosa båndet. Og vil hode ut en god stund for rosene/ materialene har det di trenge ved hjelp av reagensglass. Har et insekt for gjentagelsene i di andre arbeidene også. Og gir fra seg til å være med på det som fåregår ved hjelp av gaffler og kniver som er plassert inn i arbeidet.

1 kommentar: